Zrkadlo, jaseň biely, INFINITY I-12

Čo by ste povedali na to mať doma kúsok nekonečna? Chladná a teplá, nenápadná... Čítať viac
3 Farba - detailná
  • Celková cena: 99 €
Či už super rýchle doručenie, doručenie na konkrétny dátum, zvýhodnená ekologická doprava, alebo osobný odber v predajni, u nás si vyberiete doručenie, ktoré najviac vyhovuje vašim potrebám a plánom. Aké sú všetky možnosti dopravy?
Obavy z nesprávneho rozhodnutia? Žiadny problém, garantujeme vám možnosť vrátenia tovaru až 60 dní od nákupu. Aké sú podmienky vrátenia?
Získavam dostupnosť v predajniach...

Čo by ste povedali na to mať doma kúsok nekonečna? Chladná a teplá, nenápadná aj dominantná, jedným slovom nezameniteľná, taká je INFINITY. Poznajte všetky jej tváre a vyberte si to, čo najlepšie sadne vášmu domovu.

Sektorová zostava INFINITY sa dokonca aj výstižne volá. Infinity, čiže nekonečno, čaká na vás, ak ste milovníci do detailu premysleného, nadčasového miesta. A čím je táto zostava taká výnimočná? Masívny dizajn s prvkami maľovaného dreva a výraznou reliéfovou kresbou je istota nadčasovosti celého looku zostavy. Požiadavkou na moderný dizajn nie je len použitie čistých línií a minimálnej farebnosti. Medzi hlavné vlastnosti by mala tiež patriť vysoká funkčnosť a trvanlivosť. Kvalitne prepracované detaily a obľúbený materiál laminovaná drevotrieska a ABS hrany garantujú dlhé roky každodenného používania. Farebné prevedenia jaseň svetlý, jaseň tmavý alebo jaseň biely vám ponúkajú široké spektrum použitia, kombinácii a variability. INFINITY je krásnou ukážkou toho, ako môžete nádherne zladiť jednoduchý nábytok so sympatickou kresbou dreva.

Zrkadlo INFINITY I-12 je vhodné na zariadenie spálni, no skevlo sa hodí aj do predseni. Zapadne do rôznych štýlov bývania.

  • Materiál: DTD laminovaná/ABS hrany/sklo
  • Farba: jaseň biely
  • Rozmery (ŠxV): 120x80 cm
  • Hrúbka materiálu: 16 mm
  • Výrazná reliéfna kresba
  • Masívny dizajn
  • Dodávané v demonte

V našej ponuke nájdete aj ostatné komponenty zo sektorovej zostavy Infinity.

Prinášame oveľa viac. Vyberajte z našej širokej ponuky zrkadiel.

 

Číslo produktu: 0000108492
Farba Hnedá
Materiál Drevotrieska
Dekór Jaseň biely
Dodávané v monte Áno
Farba - detailná Jaseň biely
Model INFINITY
Použitie Spálňa, Predsieň, Kúpelňa
S rámom Áno
Tvar Obdĺžnikový
Typ produktu Zrkadlo
Závesné Áno
Štýl Moderný
Šírka (cm) 120
Výška (cm) 80
Šírka chrbtovej opierky

Montážný návod Stiahnuť

Zákaznícka podpora

Nenašli ste požadované informácie?

Kontaktujte nás a my vám radi poradíme