Horná skrinka, dub lancelot/biela extra vysoký lesk HG, VEGA 40 NAGU-36 1F

VEGÁn aj VEGetarián. Každý ocení prednosti kuchynskej linky VEGA. Šikovné g... Čítať viac
2 Farba - detailná
  • Celková cena: 59 €
Či už super rýchle doručenie, doručenie na konkrétny dátum, zvýhodnená ekologická doprava, alebo osobný odber v predajni, u nás si vyberiete doručenie, ktoré najviac vyhovuje vašim potrebám a plánom. Aké sú všetky možnosti dopravy?
Obavy z nesprávneho rozhodnutia? Žiadny problém, garantujeme vám možnosť vrátenia tovaru až 60 dní od nákupu. Aké sú podmienky vrátenia?
Získavam dostupnosť v predajniach...

VEGÁn aj VEGetarián. Každý ocení prednosti kuchynskej linky VEGA. Šikovné gazdinky v nej hravo upečú chutné mäsko či tortu, po ktorej si bude každý prsty oblizovať. Variť a piecť v kuchyni, ktorá je navyše zariadená moderným a multifunkčným nábytkom, je doslova radosť. Vybavte svoju kuchyňu linkou VEGA, varenie sa stane pre vás návykom. Moderný vzhľad zaručuje farebná kombinácia sivá matná a dub lancelot. Vyrobená je z DTD laminovanej. Dvierka sa pýšia systémom tichého zatvárania a šuplíky zas systémom tichého dorazu. Vyberať môžete z množstva typov skriniek, čo vám umožňuje poskladať si kuchynskú linku podľa vlastných možností a požiadaviek. Spodné skrinky sú dodávané vrátane dolnej lišty. Pracovná doska nie je súčasťou skriniek. Je možné si doobjednať pracovnú dosku v prevedení dub lancelot .

Horná skrinka 40 NAGU-36 1F je s dvierkami. Pýši sa systémom tichého zatvárania dvierok. Dvierka sa otvárajú vyklápaním dohora.

  • Materiál: DTD laminovaná/MDF
  • Farba: dub lancelot/biela extra vysoký lesk HG
  • Rozmery (ŠxHxV): 40x57x36 cm
  • Systém tichého zatvárania dvierok
  • Dodávané v demonte

Sektorové skrinky ku kuchyni VEGA sú dodávané vrátane dolnej lišty bez pracovnej dosky. Možnosť dokúpenia pracovnej dosky dub lancelot za cenu 55 Eur/bm. Možnosť dokúpenia univerzálneho Ľ/P drezu LAY ON .

Urobte si radosť krásnou a modernou kuchynskou linku VEGA. Kombinujte podľa ľubovôle.

 

Číslo produktu: 0000211765
Farba Biela, Hnedá
Materiál Drevotrieska
Dekór Biela, Dub lancelot
Dodávané v demonte Áno
Farba - detailná Biela, Dub lancelot
Horná skrinka Áno
Lesk Áno
Model VEGA
Použitie Kuchyňa
S úchytkou Áno
Typ produktu Kuchynská skrinka
Štýl Moderný
Šírka (cm) 40
Výška (cm) 36
Hĺbka (cm) 57
Šírka chrbtovej opierky
Zákaznícka podpora

Nenašli ste požadované informácie?

Kontaktujte nás a my vám radi poradíme